Idei utolsó tengerparti napunkat Phuketen töltjük, ahol a parton, a homokban ülve a fejünk felett szállnak fel a repcsik. Kis romantika a naplementében, és holnap reggel már repülünk is északra, egészen pontosan Chiang Raiba.

Szállást nem foglaltunk mára, a véletlenre bíztuk hogy mit hogy találunk. Ez azt jelentette, hogy kisétáltunk a reptérről (oda kértük a transzfert), és elindultunk arra, amerre jónak láttuk. Fél óra séta után maga a szállás talált meg minket egy motoros srác személyében, és így egy nagyon szép, légkondis tágas szoba lehetett a miénk mára, az összes környékbeli helyhez képest féláron.

Phuket kellemes meglepetés volt a számunkra. Igaz, hogy csak fél napunk volt itt és az is gyalogosan, de ennyi idő alatt is csodás élményekkel gazdagodtunk.
Gyönyörű naplementét kaptunk, teljesen jó, tiszta, szép, kihalt tengerpartot, és nagyon nagyon kedves embereket.

👉A naplementés fürdőzésből egy nem túl forgalmas utcában hazafelé sétálva beinvitáltak minket egy céges rendezvényre, ahol megetettek és megitattak minket minden jóval, finomsággal. Mindenki nagyon kedves volt, őszinte örömmel láttak minket vendégül.

Most egy kicsit sajnáljuk, hogy csak egy fél napot töltünk itt, de már izgatottan várjuk, hogy milyen kellemes meglepetéseket tartogat számunkra Chiang Rai az elkövetezendő napokban.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.