Thaiföld, Ao Nang – Hot stream

Krabi környékén több melegvizes forrás is található, így mi egy kisebbet, olcsóbbat, kevésbé turistás helyet választottunk, hogy fürödjünk a természetes meleg forrásvízben.

A víz kis medencéket alkított ki, ahogy fentről folydogál lefelé. Érdekesség, hogy a fenti medekcék melegebbek, és ahogy haladunk lejjebb, egyre hűvösebb.

Végül egy elég erős sodrású, nagyon sárga folyóba folyik bele a forrásvíz. Ebben is fürdött pár ember, de csak jó úszóknak ajánlott, és azoknak, akik szeretik a hideg vizet 🙂 Mi inkább mardatunk a kényelmes, meleg forrásvízben!

Turista csak elvétve volt, szóval jó helyet választottunk. Viszont, épp akkor jött le fürdeni egy kis csoport gyerek, akik megrohamoztak minket. Nem akartunk levetkőzni fürdőruhára, mert ők ugye ruhában fürödtek, de csak nem álltak tovább, váltóruhánk nem volt, így megadtuk magunkat.

Miután végeztünk, és jöttünk ki a vízből vörös fejjel a forró fürdő után, megrohamoztak minket, és sorban készültek a fotók, videók, ahogy szépen beálltak mögénk, körénk 😀

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.