Thaiföld, Ao Nang – strandvizit

Két hét nem sok idő, ha közben dolgozik is az ember, de azért a rugalmas munkaidőnek köszönhetően jól ki tudtuk használni a meghosszabbított “ebédidőt”, és volt, hogy időjárástól függően vagy délelőtti, vagy teljes délutáni fürdésre, kirándulásra cseréltük a laptop előtt ücsörgést, és este pótoltuk, amit kellett.

Ao Nang beach

Ao Nang beach nekünk nem jött be, lehet, mert novemberben nem a legszebb. Nem tiszta a vize, és a homok sem túl világos.

Railay beach

Ez a félsziget egy igazi hippihely, ahova csak hajóval lehet eljutni. Nem egy nagy összeg, megéri megnézni. Itt lett volna ingyen szállásunk 2 hétre, de olyan helyen, ahol csak napi 1-2 órára van csak áram, így munka mellett ez nem lett volna túl szerencsés választás.

A keleti rész sokkal nyugisabb, és nekünk a part is szimpatikusabb volt fürdésre. Itt van egy “híres” kis barlang, tele pénisz szobrokkal, illetve itt lehet sziklátmászni, valamint hegyet is, ami során garantáltan tiszta dzsuva lesz az ember, szóval váltóruha és extra jó kondi kötelező. Nekünk egyik sem volt, így passzoltuk.

Noppharat Thara Beach

Ez Ao Nanghoz legközelebb lévő strandok közül az abszolút nyertes. Nagyon jókat strandoltunk, kellemes minden szempontból.

Tonsai beach

Tonsai beach nagyon hangulatos és szép. Egyetlen szépséghibája az, hogy egy kis hegymászással lehet csak odajutni (ha nem fizetsz hajót), ahol én már tartottam a pofátlan lopkodó majmoktól a Balin történt incidens óta. Párszor voltunk itt, de nekünk nem érte meg az ideutat, hogy rendszeresen ide járjunk.

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.