Eredetileg úgy terveztük, hogy pár hét Cancun után átköltözünk Playa del Carmen-re, a turisták által igen kedvelt városba, mert elég sok jót olvasunk és hallottunk róla. Aztán jött egy érzés, hogy előbb nézzük meg a saját szemünkkel és tapasztaljuk meg a helyet, mielőtt felmondanánk a környékhez képest kedvező árú szállásunkat.

Így hát egy hétvégi kirándulás alkalmával átlátogattunk Carmenre a már korábban jól bevállt Collectivoval. És milyen jól tettük!
Nekünk elég nagy csalódás volt a hely… Rengeteg volt a turista, a tengerpartja erősen alul maradt Cancunban megszokott gyönyörű Karib-tengertől, és még maga a város sem volt különösebb élmény a már korábban látottakhoz, tapasztaltakhoz képest. Ekkor határoztuk el, hogy Cancun marad a bázisunk egész mexikói tartózkodásunk alatt.

Ettől függetlenül kinéztünk magunknak egy eladó házat a tengerparton, aminek az ára valószínűleg nem haladja meg a 2-3 millió dollárt 🙂 Fotója látható a képek között. Ha valamelyik kedves ‘rajongónk’ meg szeretne minket lepni, ezt szívesen elfogadjuk karácsonyi, évfordulós vagy szülinapi ajándék gyanánt! 😀

És, csak hogy legyen azért egy pozitívum is: Carmenben találtuk meg a kedvenc mexikói éttermünket, az El Fogon-t. Szerencsére Cancunban is van pár éttermük, így onnantól kezdve rendszeresen látogattuk őket… Akkor még szinte kérdés nélkül ettünk húst, de bármit választottunk az étlapról, mindig mennyei ételeket kaptunk, és elégedetten hagytuk el a helyet. Ha arra jársz, mindenképp próbálj ki pár fogást! 🙂

Ne maradj le

Iratkozz fel hírlevelünkre

Név(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.